32.2 C
Slatina
duminică,14 iulie,2024

Ultimele Articole

Liceul cu Program Sportiv, performanțe pe toate planurile

- Advertisement -

Liceul cu Program Sportiv Slatina concurează cu succes pentru cea mai bună şcoală din oraș, nu doar în materie de performanțe sportive, ci și la celelalte discipline. Copiii de gimnaziu, dar și cei de liceu, au demonstrat că fac o echipă minunată cu profesorii lor și au succes în tot ceea ce fac. Iar faptul că au fost premiați la Gala Campionilor îi determină să meargă mai departe cu și mai multă ambiție.

Printre medalii și premii de top obținute de școlile din Slatina în ultimul an, ocupă un loc de cinste și performanțele obținute de elevii Liceului cu Program Sportiv din Slatina. Primarul Slatinei, Emil Moț, i-a premiat la Gala Campionilor și le-a transmis un mesaj de apreciere și încurajare.

Foarte emoționați, copiii au mărturisit că s-au obișnuit să studieze în fiecare zi, pentru a fi din ce în ce mai buni, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Ei le-au mulțumit reprezentanților municipalității pentru grija pe care le-o poartă și i-au asigurat că nu îi vor dezamăgi în următorii ani.

O echipă formidabilă, în care profesorul este un partener de nădejde și totodată prietenul elevului reprezintă cheia succesului, explică dascălii de la Liceul cu Program Sportiv.

Pe lângă toate aceste rezultate fantastice, elevii de la LPS sunt mereu pe podium și la concursurile sportive.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți