20.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

„Minulescu”, școala cu cei mai mulți premianți

- Advertisement -

Colegiul Național „Ion Minulescu” a fost școala cu cei mai mulți premianți la Gala Campionilor. La fizică sau matematică, la limba română sau limba germană, dar și la geografie, elevii și profesorii de aici au strălucit pe parcursul anului trecut. Luni, au mărturisit că sunt onorați și motivați să obține rezultate și mai bune, pentru a fi recompensați de Primăria Slatina.

257 de elevi, de la gimnaziu și liceu, dintre cei care învață la Colegiul Național „Ion Minulescu” fac cinste Slatinei cu rezultatele de excepție la concursuri naționale și internaționale. Ei toți, dar și dascălii lor, au fost premiați luni de primarul Slatinei, Emil Moț, în cadrul Galei Campionilor.

Elevii au mărturisit că au muncit mult până să ajungă să urce pe scena campionilor. Au renunțat la o bună parte din timpul petrecut cu prietenii și au dedicat ore întregi studiului. Însă, când și-au primit diplomele și trofeele, au concluzionat că efortul lor nu a fost în zadar.

Și profesorii care i-au îndrumat au primit din partea Primăriei Slatina premii în bani. Mulțumiți în primul rând pentru reușita elevilor lor, dascălii s-au declarat onorați că municipalitatea le recunoaște meritele. Iar directorul liceului, Carol Kovacs, a spus că își dorește ca anul viitor „Minulescu” să aibă și mai mulți elevi olimpici.

Colegiul „Ion Minulescu” este una dintre cele mai performante școli din România, având o rată de promovabilitate de 97,4% la Bacalaureat. De asemenea, elevii și profesorii reușesc să obțină rezultate bune nu doar la discipline precum matematica, limba română, fizica sau chimia, ci și la sport și discipline artistice.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți