15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Şoferi băuţi bine, opriţi în trafic

- Advertisement -

Trei conducători auto s-au ales cu dosar penal după ce, în acest sfârşit de săptămână, au fost prinşi băuţi bine în trafic. Unul dintre ei avea o alcoolmie de peste un miligram pe litru alcool pur în aerul expirat.

Pe lângă faptul că s-a urcat la volan într-o stare avansată de ebrietate, un tânăr de 27 de ani, din comuna Iancu Jianu, conducea autoturismul şi fără a avea permis auto. Şoferul a fost oprit de poliţişti pe strada Sabin Bălașa, din localitate, în timp ce conduce un autoturism având o concentrație alcoolică de 1,23 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat și care avea dreptul de a conduce suspendat. Tânărul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

În municipiul Slatina, pe strada Cuza Vodă, a fost prins un alt conducător auto băut. Un bărbat de 38 ani, din localitate, conducea un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,80 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, acesta fiind în prezent cercetat penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau altor substanțe.

Şi un tânăr de 30 de ani, din oraşul Drăgăneşti Olt, s-a ales cu dosar penal în weekend. Acesta conducea un autoturism emanând a halenă alcoolică şi a fost oprit pe strada Nicolae Titulescu, din localitate. Şoferul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și prelevarea de mostre biologice de sânge, pe numele său fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau prelevare de mostre biologice.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți