8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Şi-a înjunghiat cu un cuţit cumnatul, în urma unei altercaţii cu acesta

- Advertisement -

Un bărbat de 28 de ani, din comuna Spineni, este în Arestul Poliţiei Olt, după ce, duminică după-amiaza, şi-a înjunghiat cu un cuţit cumnatul, în vârstă de 35 de ani, după ce a avut o conflict cu acesta.

Cristian Bogdan Stănescu l-a lovit o singură dată pe cumnatul său cu cuţitul, însă leziunile suferite i-au pus viaţa în pericol.

„Fapta s-a întâmplat în după-amiaza zilei de 19 ianuarie, undeva în jurul orei 15:00. Pe fondul unui conflict spontan, inculpatul, în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Spineni, a avut o altercaţie cu victima, care este şi cumnatul său, împrejurare în care a înjunghiat-o cu un cuţit în zona toracică, fiindu-i cauzate leziuni care i-au pus în primejdie viaţa, ce necesită 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale. I-a aplicat o singură lovitură”, a declarat Anca Anuţa, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Acuzat de tentativă de omor, tânărul de 28 de ani, din Spineni, a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii olteni, iar luni acesta a fost prezentat în faţa magistraţilor Tribunalului Olt, care au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Decizia instanţei de judecată nu este definitivă şi poate fi contestată. În prezent, Cristian Bogdan Stănescu este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Cătălin FIRCOIU 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți