9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Şoferi cu dosare penale pentru nereguli în trafic. Printre ei o tânără fără permis

- Advertisement -

Poliţiştii olteni au întocmit trei dosare penale pe numele unor conducători auto care au fost depistaţi cu nereguli în trafic. Unul dintre şoferi este o tânără de 18 ani, din Slatina, care a fost prinsă conducând un autoturism fără a avea permis auto.

Tânăra a fost oprită în trafic pe strada Nicolae Bălcescu, din localitate, marţi noaptea. „În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul i-a fost încredințat de un bărbat de 32 ani, din municipiul Slatina, deși acesta cunoștea faptul că tânăra nu posedă permis de conducere”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea de către o persoană a unui autoturism către o persoană care nu deține permis de conducere.

Pe parcursul zilei de marţi, oamenii legii au mai constatat două infracţiuni la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Un bărbat de 39 de ani, din Caracal, a fost prins pe strada Antonius Caracalla, din localitate, dar şi un tânăr de 18 ani, din comuna Ştefan cel Mare, care a fost depistat pe strada Primăverii, din municipiul Slatina, conduceau autoturisme neînmatriculate. Potrivit reprezentantului IPJ, acestea conduceau autovehicule cu număr de înmatriculare provizoriu, având autorizația de circulație expirată din data de 18 ianuarie 2020. Ambii conducători auto s-au ales cu dosar penal, fiind cercetaţi pentru punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți