Primăria Slatina, recunoștință pentru seniorii orașului, în ultima seară din Gala Laureaților

Zilele Slatinei s-au încheiat vineri seara, când primarul Slatinei, Emil Moț, i-a premiat pe seniorii orașului. Sunt slătineni care au împlinit anul trecut 50 de ani de căsătorie și dau tuturor o lecție de viață. Cu toții au urcat pe scena Galei Seniorilor și s-au distrat alături de Anastasia Lazariuc.

64 de cupluri care au petrecut ultima jumătate de secol împreună au fost recompensate de Primăria Slatina cu diplome, dar și cu premii în valoare de 1.000 de lei, la Gala Seniorilor. Evenimentul a fost ultimul din seria celor dedicate împlinirii a 652 de ani de la prima atestare documentară a Slatinei.

Primarul Slatinei, Emil Moț, le-a acordat tuturor distincțiile și i-a asigurat de respectul și prețuirea sa. „Iată-ne ajunși împreună la finalul încă unei ediții a Galei Laureaților. Mă bucură faptul că în calitate de primar al orașului nostru încă de acum trei ani am ocazia să întâlnesc oamenii valoroși ai Slatinei și să-i premiez pentru rezultatele de excepție care ne-au punctat cu mândrie orașul pe hartă. Elevi conștiincioși, sportivi dedicați, profesori și antrenori implicați, antreprenori și lideri determinați, cupluri care împreună au sfidat obstacolele timpului, cu toții ne sunteți lecție de viață și fiecare dintre dumneavoastră mă face să fiu mândru că sunt slătinean!”, a spus edilul, la finalul Galei Seniorilor.

Pentru bunicii Slatinei a cântat ultima seară a Galei Laureților îndrăgita Anastasia Lazariuc.

Simona VÂRBAN

Un comentariu la „Primăria Slatina, recunoștință pentru seniorii orașului, în ultima seară din Gala Laureaților

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.