10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Doi adolescenţi din Grădinari, arestaţi după ce au tâhărit o barmaniţă din Drăgăşani

- Advertisement -

Doi tineri de 17 şi 18 ani, din comuna olteană Grădinari, au fost arestaţi sâmbătă pentru 30 de zile, fiind acuzaţi de tâlhărie după ce au atacat o femeie, barman la un local din Drăgăşani – Vâlcea, şi, prin violenţă, i-au furat 1.100 de lei şi un telefon mobil.

Incidentul a avut loc în noaptea de 20 spre 21 ianuarie, puţin după ora 03:00, iar autorii tâlhăriei au fost prinşi de poliţişti în urma unei descinderi efectuată la locuinţa acestora din Grădinari. „În urma investigațiilor desfășurate și a exploatării datelor și informațiilor obținute, polițiștii au efectuat pe 24 ianuarie o percheziție domiciliară, pe raza comunei Grădinari, la locuința a doi tineri de 17 și 18 ani, bănuiți de comiterea faptei, fiind descoperit un telefon mobil care ar fi rezultat din comiterea infracțiunii de tâlhărie.

Adolescenţii au fost prezentaţi în aceeaşi zi în faţa magistraţilor Judecătoriei Drăgăşani, care au dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Decizia judecătorilor nu este definitivă şi deja a fost contestată de cei doi, care în prezent se află încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, contestaţiile urmând a fi judecată zilele următoare de o instanţă superioră.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți