20.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tineri arestaţi după ce au încercat să spargă cu ranga un chioşc din Piaţa Zahana

- Advertisement -

Doi tineri de 19 şi 22 de ani, din municipiul Slatina, respectiv oraşul Scorniceşti, au fost arestaţi duminică de magistraţii Judecătoriei Slatina, după ce în noaptea de vineri spre sâmbătă poliţiştii i-au prins când încercau să intre în incinta unui chioşc din Piaţa Zahana.

Oamenii legii i-au prins în momentul în care aceştia forţau uşa cu o rangă, Poliţia fiind alertată printr-un apel telefonic de un locuitor din zonă.

„La data de 25 ianuarie, în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că două persoane, care au asupra lor o rangă, forțează ușa de acces a unei societăți comerciale, situată pe strada Aleea Macului din municipiul Slatina. Polițiștii de ordine publică s-au deplasat la fața locului și au intervenit pentru a imobiliza cei doi tineri, de 19, respectiv 22 de ani. Aceștia au fost conduși la sediul poliției în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale, fiind cercetați pentru tentativă la furt calificat”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma declaraţiilor date, poliţiştii i-au reţinut pe cei doi tineri pentru 24 de ore, iar duminică au fost prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Slatina, care au dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile. Decizia instanţei de judecată nu este definitivă şi deja a fost contestată.

Cătălin FIRCOIU  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți