25.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Județul Olt are un nou subprefect

- Advertisement -

Nicolae Hristescu, susținut de Partidul Alianța Liberalilor și Democraților, este noul subprefect al județului Olt. Schimbarea fostului subprefect a survenit după ce, în ședința de marți, Guvernul Orban a adoptat hotărârea privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Olt de Hristescu.

Nicolae Hristescu, care anterior numirii pe post a fost inspector șef adjunct adjunct al Inspectoratului Teritorial de Muncă Olt, l-a înlocuit din funcție pe Florin Dumitru, fostul subprefect care a fost susținut tot de ALDE. Dumitru ocupa postul din luna august a anului trecut când fostul premier Viorica Dăncilă a demis conducerea Prefecturii Olt după tragedia care a avut loc în municipiul Caracal.

Pe vremea aceea, subprefect de Olt era Radu Ioniță, iar prefect Silviu Neacșu. În locul lui Neacșu a venit la acea vreme Angela Nicolae, prima femeie prefect al județului, care a fost demisă de executivul Orban din funcție pe data de 10 decembrie 2019, în locul său fiind numit trei zile mai târziu Florin Homorean, fost comisar în cadrul Gărzii de Mediu Olt, susținut de Partidul Național Liberal.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți