22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Mii de deficienţe în domeniul apărării împotriva incendiilor, identificate de ISU

- Advertisement -

Pompierii din cadrul ISU Olt au identificat anul trecut aproape 6.000 de deficienţe de la legislaţia de Prevenire şi Stingere a Incendiilor (PSI). Neregulile au fost constatate în urma celor 1.206 controale şi 12 audituri de supraveghere a persoanelor autorizate să desfăşoare activităţi în domeniul apărării împotriva incendiilor.

Potrivit bilanţului ISU prezentat miercuri, pompierii au evaluat 527 de operatori economici, 618 instituţii şi 58 de localităţi. Au fost controale preventive, în urma cărora pompierii au identificat 5.980 de deficienţe de la legislaţia PSI, un număr de 447 dintre acestea fiind soluţionate pe timpul verificărilor efectuate, spun reprezentanţii inspectoratului.

Tot în 2019, efectivele ISU Olt au controlat şi 94 de obiective de patrimoniu, 71 dintre acestea fiind lăcaşe de cult, patru sedii primării, opt clădiri de cultură, trei unităţi de învăţământ şi opt alte construcţii, respectiv un corp clădire contabilitate spital, două construcţii îngrijire persoane cu dizabilităţi, un sediu de instituţie şi patru societăţi comerciale.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți