Preşedintele USR Olt are dosar penal pentru conducere fără permis

Silviu Anton, preşedintele organizaţiei judeţene a Uniunii Salvaţi România (USR), s-a ales cu dosar penal după ce joi, în jurul prânzului, conducea un autoturism pe strada Horia, din municipiul Slatina, având permisul suspendat.

Poliţiştii rutieri de la Slatina l-au oprit pe şofer în timpul unui control de rutină în trafic şi au constatat că acesta se afla la volanul unui autoturism deşi avea permisul auto suspendat pentru viteză.  

„Astăzi (joi n.r.),  polițiștii Biroului Rutier Slatina, în timp ce supravegheau și controlau traficul rutier, au depistat un bărbat de 36 de ani, din localitate, care a condus un autoturism având dreptul de a conduce suspendat”, a transmis Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit pe numele lui Silviu Anton, preşedintele USR Olt, dosar penal, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Cătălin FIRCOIU

Un comentariu la „Preşedintele USR Olt are dosar penal pentru conducere fără permis

  • Oricum ,USR si PSD vor disparea in timp din peisajul politic romanesc.Deja PSD începe să piardă teren în fața PNL și în Oltenia! Solomon, peste Olguța Vasilescu la Craiova! Conform informațiilor Comisarul.ro, PNL înregistrează scoruri între 37 și 40% în ultimul sondaj realizat de către BCS în toate județele Olteniei. Antonie Solomon, care și-a anunțat candidatura la Craiova din partea PER, un partid care aproape că nu există, are două puncte peste Olguța Vasilescu de la PSD. Potrivit sondajului, pe scor politic, PNL ar câștiga majoritatea, cu o singură excepție, în toate consiliile locale din municipiile reședință de județ din Oltenia.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<