10.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina construiește trei parcări în zone aglomerate ale orașului

- Advertisement -

Primăria Slatina va amenaja anul acesta trei parcări noi în zone aglomerate ale orașului. Consiliul Local a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru aceste investiții, iar în vară ar trebui să înceapă lucrările. Cea mai mare și cea mai importantă parcare va fi construită în cartierul Eugen Ionescu.

Problema locurilor de parcare din cartierul nou va fi rezolvată anul acesta, când Primăria Slatina va amenaja aici o nouă parcare, în locul piscinei pe care locuitorii din zonă nu o mai folosesc. Va fi o investiție complexă care, pe lângă faptul că va scăpa cartierul de aglomerație, va oferi și o oază de relaxare celor care locuiesc aici.

Aceasta este una din cele trei parcări pentru care Consiliul Local a aprobat miercuri indicatorii tehnico-economici. Alte două parcări vor fi construite în zone aglomerate ale orașului, respectiv pe strada Crișan – 45 de locuri și pe strada Arcului, în zona Direcției Agricole – 75 de locuri. Cele trei lucrări vor fi scoase la licitație până în primăvară, iar dacă nu vor fi contestații, lucrările ar trebui să înceapă în câteva luni.

În afară de acestea, Primăria Slatina investește și în parcări modulare. Acestea vor fi amplasate în zece zone ale orașului și vor asigura 550 de locuri pentru mașinile slătinenilor. Proiectul este într-un stadiu avansat, investiția fiind lansată în licitație.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți