10.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Șapte autoturisme distruse la Slatina. Remorca unui TIR s-a desprins și le-a lovit

- Advertisement -

Șapte autoturisme au fost serios avariate, joi seara, la Slatina. Remorca unui TIR la volanul căruia se afla un bărbat de 39 de ani, din municipiul București, s-a desprins în mers când urca pe strada Oituz. Aceasta a ajuns pe contrasens și a lovit autovehiculele care staționau în intersecția semaforizată de la intersecția străzii Oituz cu bulevardul Nicolae Titulescu și strada Nicolae Bălcescu.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă toate cele șapte autoturisme care erau oprite la semafor au fost serios avariate.

Mai multe echipaje de polițiști rutieri, jandarmi, poliţişti locali şi jandarmi au intervenit la fața locului. Una dintre maşinile lovite a fost distrusă aproape în totalitate, iar şoferul şi familia sa au scăpat ca prin minune. Conducătorul auto a primit totuşi îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD, însă a refuzat transportul la spital.

Conducătorul auto al TIR-ului avea să afle ce s-a întâmplat aproape la ieşirea din Slatine, ceilalţi şoferi de autocamioane aflaţi în trafic întrebând prin staţie cine şi-a pierdut remorca.

Ulterior, şoferul a fost dus la Poliţie pentru a da declaraţii cu privire la ce s-a putut întâmpla de remorca a scăpat de sub control. El nu a fost însă amendat, deoarece aceasta s-a desprins accidental în mers şi nu au rezultat nici victime.  Înregistrându-se numai pagube materiale, acestea vor fi suportate acum de reprezentanții firmei de asigurări auto a conducătorului auto din cauza căruia s-a produs evenimentul.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți