17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Silviu Anton a demisionat din funcţia de preşedinte al USR Olt

- Advertisement -

Silviu Anton şi-a dat joi demisia din funcţia de preşedinte al Uniunii Salvaţi România (USR) Olt, după ce în cursul zilei poliţiştii rutieri din Slatina l-au prins conducând un autoturism, deşi avea permisul suspendat.

Fostul preşedinte al organizaţiei judeţene a USR mai avea doar câteva zile până să-şi recupereze permisul, după ce poliţiştii rutieri au luat decizia de a-i fi suspendat fiind prins cu viteză. Silviu Anton şi-a motivat gestul său ca nemaiavând răbdare să conducă maşina, în momentul în care oamenii legii l-au oprit în trafic acesta luându-şi fetele de la şcoală.

„Astăzi este o zi tristă pentru mine pentru că trebuie să îmi anunţ demisia din USR! Din păcate am luat o decizie greşită pe care mi-o asum în totalitate: deşi aveam permisul suspendat pe 30 zile (peste patru zile urma să îl recuperez) şi nemaiavând răbdare am condus totuşi maşina personală pentru a-mi lua fetiţele de la şcoală. Am fost oprit de un echipaj al poliţiei rutiere şi mi s-a întocmit un dosar pentru conducere fără permis. Am încredere în Poliţia rutieră că şi-au făcut datoria. În această situaţie eu am fost cel care nu a respectat legea şi vina îmi aparţine”, a transmis fostul preşedinte al USR.

Acesta îşi cere scuze şi faţă de colegii de partid în care are încredere că vor munci în continuare pentru alegerile care urmează. „Îmi cer scuze colegilor din USR şi simpatizanţilor USR pentru situaţia creată şi îi asigur că USR este un partid care promovează respectarea legii de toată lumea. Am încredere în colegii mei din filiala Olt, iar conducerea va fi preluată statutar de oameni care să muncească pentru alegerile locale şi naţionale de anul acesta! Eu voi rămâne votant USR!”, a conchis Silviu Anton.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți