Bebeluș abandonat într-o casă părăsită din Morunglav

Un bebeluș de numai trei zile a fost găsit abandonat, vineri, într-o casă părăsită din satul Morunești, comuna Morunglav. Autoritățile au fost alertate prin apelul de urgență 112, la fața locului acționând polițiștii care au stabilit că cea care i-a dat viață este o femeie de 40 de ani, din satul Ghioșani al localității.

“Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș s-au deplasat la fața locului și au constatat că un bebeluș, de 3 zile, a fost abandonat într-o cutie din carton, într-o casă părăsită din Morunglav. Copilul era în viață, îmbrăcat și învelit cu o pătură. A fost preluat de o ambulanță și transportat la spital pentru investigații. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat-o pe mama acestuia, o femeie de 40 de ani, din localitate”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Femeia care și-a abandonat nou-născutul este Tatiana Truță și este infirmieră la Spitalul Orășenesc Balș. Este văduvă, după ce soțul său a murit acum câțiva ani în străinătate, suferind un infarct la locul de muncă, și mai are doi copii, un băiat de aproape trei ani și o fată de peste 20 de ani, căsătorită. Casa unde aceasta și-a abandonat pruncul era cea a bunicilor săi materni și era nelocuită de ani buni.

În prezent, un procuror din Balș face cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat de fapt și care este motivul pentru care bebelușul a fost abandonat de mamă. “Cercetările continuă sub supravegherea prim procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Balș pentru stabilirea situației de fapt”, a adăugat reprezentantul IPJ.

Cătălin FIRCOIU

3 comentarii la „Bebeluș abandonat într-o casă părăsită din Morunglav

  • Blestem, acum câteva luni a murit maică’sa, de doi ani a murit taică-său și soțul prin Anglia, numai blesteme nemul ei!

    Răspunde
  • Ce inima a putut sa aiba…? Doamne…cum le mai rabda pamintul…..daca erau ciini..ceva si- l mincau de viu saracu…..Rusine….mare rusine…isi merita pedeapsa….

    Răspunde
  • As dori eu sa il iau bebelusul si sunt pe facebook dacă vreți să mă informati cu ceva claudiu diana si am o poza in doua

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<