11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primarul din Bălteni, prins băut la volan. S-a ales cu dosar penal

- Advertisement -

Tudor Marineață, primarul comunei Bălteni, a fost prins vineri seara băut la volan și s-a ales cu dosar penal. Autoturismul condus de edil a fost oprit pe strada Recea în apropiere de intersecția cu strada Depozitelor de un echipaj al polițiștilor rutieri din Slatina, în timpul unui control de rutină efectuat în trafic.

„În seara de 31 ianuarie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Slatina au acționat pe raza localității pentru supravegherea traficului rutier. Astfel, polițiștii au depistat în trafic, pe strada Recea, un bărbat de 54 de ani, din comuna Bălteni, care conducea un autoturism sub influența alcoolului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest si a rezultat o concentrație de 0,49 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Primarul Marineață de la Bălteni a fost condus de polițiști și la Unitatea de primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Polițiștii au întocmit pe numele său dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți