8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primăria Slatina, o nouă campanie pentru oferirea de tichete sociale

- Advertisement -

Primăria Slatina a dat luni startul unei noi campanii de depunere a cererilor pentru tichete sociale. Pensionarii cu venituri mai mici de 1.200 de lei și persoanele cu handicap grav sau accentuat pot depune cereri în vederea obținerii acestui ajutor. Sunt zece puncte din care se distribuie formularele care trebuie completate de solicitanți.

Slătinenii cu venituri mici vor fi ajutați și anul acesta de Primăria Slatina, care le va oferi tichete sociale pentru masa de Paște. Depunerea cererilor a început de luni, beneficiarii având la dispoziție zece puncte din care își pot ridica cererile pe care le vor completa ulterior.

„Aceste acțiuni au început încă din decembrie 2016, deci este cea de-a opta campanie de solicitare și primire a cererilor pentru tichete sociale de sărbători. Așa cum i-am obișnuit pe cetățenii care sunt eligibili în această inițiativă a primarului Slatinei, nu am modificat condițiile: sunt aceleași documente, aceleași categorii de beneficiari. Am păstrat, de asemenea, aceleași puncte de distribuire și primire a cererilor, pentru a nu-i bulversa pe cetățeni: casieriile CAO și Loctrans, sediile primăriei și ale Direcției Sociale”, a explicat Nora Popescu, directorul DPAS Slatina.

Cererile completate însoțite de documentele care atestă apartenența la una dintre categoriile de beneficiari, se vor depune până în ultima zi lucrătoare a acestei luni. Va urma o perioadă de verificare a dosarelor, apoi distribuirea prin poştă a tichetelor sociale, în valoare totală de 100 de lei.

De Crăciun, peste 5.600 de slătineni au primit bonurile valorice.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți