2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un șofer din Olt s-a răsturnat cu TIR-ul în curtea unei gospodării din Vâlcea

- Advertisement -

Un bărbat de 62 de ani, din județul Olt, a fost amendat și s-a ales cu permisul de conducere reținut pentru următoarele trei luni după ce, duminică noaptea, a provocat un accident rutier pe Drumul Național 7 – European 81, în localitatea vâlceană Bujoreni.

Cătălin Udrea, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, a declarat că șoferul conducea un autotren care a lovit parapetul axial al drumului și s-a răsturnat pe partea laterală dreapta, în curtea unui imobil de pe partea dreaptă a sensului său de mers, către Sibiu. Totodată, bărbatul era și băut. „În urma evenimentului, nu au fost victime, polițiștii întocmind documente pentru avarii. Testat cu aparatul alcooltest, s-a stabilit că șoferul avea o concentrație de 0,16 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat reprezentantul IPJ.

Luni dimineața, două macarale au acționat la fața locului pentru a repune TIR-ul pe carosabil și s-a circulat alternativ prin dirijarea traficului de polițiștii rutieri, iar în jurul orei 09:00 circulația a revenit la normal pe ambele sensuri de mers ale DN 7 – E 81. În urma accidentului, conducătorul auto a fost amendat cu 1.305 lei și s-a ales cu permisul auto reținut pentru următoarele 90 de zile.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți