10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident la intrare în Găneasa, provocat de o șoferiță băută

- Advertisement -

Accident de circulație, marți seara, pe Drumul Național 65 – European 574, la intrarea în comuna Găneasa dinspre municipiul Slatina. Două autoturisme au ajuns pe câmp, după ce o femeie care conducea un autoturism în stare avansată de ebrietate a intrat într-un alt autovehicul condus regulamentar de un bărbat.

Potrivit polițiștilor rutieri, în urma impactului violent, mașina la volanul căreia se afla șoferița s-a răsturnat și a rămas pe plafon.

„Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări se pare că o femeie din orașul Piatra Olt, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65 – E 574, din direcția Slatina spre Găneasa, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sens opus. Cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă și au ajuns pe câmp, primul răsturnându-se”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de polițiști și pompieri, dar și paramedici SMURD și cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt. Însă, doar șoferița, care era băută, a avut nevoie de îngrijiri medicale. „În urma impactului, conducătoarea auto a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar după ce a fost testată cu aparatul alcooltest s-a stabilit că aceasta avea o alcoolemie de 0,69 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, a declarat reprezentantul IPJ.

Polițiștii au deschis dosar penal în cauză în care fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți