Mii de slătineni și-au plătit integral impozitele locale

Slătinenii sunt și anul acesta cetățeni responsabili și își achită la timp impozitele pe clădiri, terenuri și mașini. De la începutul anului și până acum, numărul celor care au trecut pe la ghișeele Direcției Economice să își plătească aceste obligații a depășit 6.000.

Fie pentru a beneficia de reducerea de 10% oferită de autorități, pentru plata integrală a impozitului, fie pentru a scăpa de grija acestor datorii, mii de slătineni și-au achitat deja impozitele locale pentru anul 2020.

Până acum, peste 6.000 de persoane fizice și agenți economici din Slatina și-au plătit deja impozitele. „Dacă se achită suma integrală, slătinenii beneficiază de o reducere de 10% din suma totală. Până în acest moment ne-au trecut pragul peste 5.900 de persoane fizice și peste 70 de firme care au apelat să își achite obligațiile fiscale. De la an la an, numărul celor care folosesc sistemul de plată ghiseul.ro a crescut, astfel că avem până acum 310 persoane care au plătit impozitele on-line, în timp ce anul trecut, până la această dată, numărul lor era de 245”, a explicat Alin Calotă, directorul Direcției Economice Slatina.

Termenul limită pentru plata primei tranșe de plată a impozitului, fără penalizări, este 31 martie. Direcția Economică a trimis înștiințări de plată cu sumele aferente acestui an, tuturor celor care nu au ajuns încă la ghișee.

Simona VÂRBAN

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<