20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Afaceriştii din Olt, noi discuţii cu reprezentanţii Finanţelor Olt

- Advertisement -

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt organizează şi luna aceasta noi întâlniri cu contribuabilii în scopul sprijinirii acestora cu privire la completarea sau depunerea Declaraţiei unice privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice. Ca şi în lună a anului, întâlnirile finanţiştilor cu afaceriştii din judeţ sunt programate a se desfăşura în Slatina, Caracal, Balş şi Corabia.

Întâlnirile dedicate contribuabililor se vor desfăşura în zilele de 7, 18, 20 şi 21 februarie, anunţă reprezentanţii Finanţelor Olt. Prima dintre ele este vineri, 7 februarie, şi are loc la sediul AJFP Olt, strada Arcului, nr. 2 A, Slatina, în sala de şedinţe de la etajul 1, cu începere de la ora 10:00.

Pe 18 februarie, sunt programate discuţii între afacerişti şi finanţişti la sediul Sediul Serviciului fiscal orăşenesc Balş, strada Nicolae Bălcescu, nr. 13, în sala de protiocol de la etajul 1, începâmd cu ora 11:00, iar pe 20 februarie aceste întâlniri au loc la sediul Serviciului fiscal municipal Caracal, strada Toma Ruscă, nr. 5-7, la camera 14 de la etajul 1, de la ora 10:00, şi la sediul Serviciului fiscal orăşenesc Corabia, strada C. A. Rosetti, nr. 64, de la ora 11:00. Ultima întâlnire din februarie este programată vineri, 21 februarie, la sediul Finanţelor Olt, din Slatina, cu începere de la ora 10:00.

Potrivit AJFP Olt, în cadrul acestor întâlniri vor fi clarificate şi aspecte privind categoriile de persoane care au obligaţia de depunere a declaraţiei unice, modalităţile de depunere electronică a declaraţiei unice, avantajele utilizării serviciilor electronice (Serviciul de depunere on-line, Spaţiul Privat Virtual); modalitatea de accesare şi utilizare a serviciilor electronice. Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot înscrie prin intermediul „Formularului de contact” de pe website-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând link-ul https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți