8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Internet gratuit în comunele Bobiceşti şi Dobrosloveni

- Advertisement -

Cetăţenii din comunele Bobiceşti şi Dobrosloveni se pot bucura de câteva zile de internet gratuit, fiind pus în funcţiune Mecanismul pentru Interconectarea Europei (MIE) WiFi4EU. Se beneficiază de conexiune gratuită la internet de mare viteză în interiorul şi în zonele învecinate până la 100 de metri de toate instituţiile publice din cele două localităţi.

Spre exemplu, la Bobiceşti internet gratuit prin WiFi4EU este la sediul Primăriei, Căminul Cultural Bobiceşti, Şcoala Leoteşti, Grădiniţa Leoteşti, Căminul Cultural Leoteşti, Dispensarul Medical Leoteşti, Grădiniţa Bobiceşti şi Centrul de Permanenţă Bobiceşti, iar la Dobrosloveni în zone precum sediul Primăriei, Căminul Cultural Dobrosloveni, Centrul de Informarea Turisticpă, Dispensarul Medical, Şcoala Dobrosloveni, Grădiniţa Dobrosloveni, Grădiniţa Potopinul, Şcoala Reşca, Căminul Cultural Reşca, Situl Arheologic Reşca şi Grădiniţa Frăsinetu.

În Bobiceşti conexiunea la internet gratuit în zonele respective se face în trei paşi, anunţă autorităţile locale, iar la Dobrosloveni în doar doi paşi. Aceştia se găsesc atât pe pagina de socializare a lui Ilie Chitez, primarul din Bobiceşti, cât şi pe pagina de Facebook a comunei Dobrosloveni, şi trebuie urmaţi la fiecare conectare în reţeaua WiFi4EU. Conexiunea poate făcută de pe telefonul mobil, calculator, tabletă sau laptop.      

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți