22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Elementele de pe acoperișul unui bloc din Slatina, pericol pentru trecători

- Advertisement -

Vremea capricioasă din ultimele două zile a făcut ca un burlan de la acoperișul blocului 5 de pe strada Cuza Vodă, din municipiul Slatina, Slatina, să se desprindă, motiv pentru care joi la faţa locului a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

Burlanul respectiv s-a desprins din cauza vântului şi a zăpezii şi putea cădea în orice moment, fiind un pericol pentru persoanele care treceau prin zonă, mai ales că acesta era situat chiar deasupra intrării în scara blocului de pe Cuza Vodă.

Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că pentru a fi îndepărtat pericolul pompierii au acţionat cu autoscara pentru salvarea de la înălţime, dar şi a unor accesorii specifice.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru intervenție și salvare la înălțime, au intervenit în municipiul Slatina, strada Cuza Vodă, pentru degajarea unor elemente de acoperiș care prezentau pericol pentru cetățeni. Cu ajutorul autospecialei și accesoriilor specifice, pompierii au îndepărtat elementele de acoperiș și astfel a fost îndepărtat și pericolul pentru trecătorii care traversau prin zona respectivă”, a spus reprezentantul ISU.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți