Tânăr din Vâlcele, reţinut după ce a condus un autoturism neînmatriculat, băut şi fără permis

Un tânăr de 34 de ani, din comuna Vâlcele, a fost reţinut de poliţiştii cadrul Secției 4 Poliție Rurală Coteana după ce, de două ori, a comis infracțiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice. Şoferul este cercetat că a condus un autoturism neînmatriculat, băut şi fără a avea permis de conducere.

Prima dintre fapte a fost comisă de tânărul din Vâlcele în octombrie 2019, iar cea de-a doua la sfârşitul săptămânii trecute.

„La data de 27 octombrie 2019, acesta a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni. De asemenea, la data de 1 februarie anul curent, acesta a fost depistat pe raza comunei Vâlcele, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Miercuri, conducătorul auto a fost reţinut de poliţiştii din Coteana, pentru 24 de ore, şi a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Acesta urma să fie prezentat joi după-amiaza în faţa magistraţilor Judecătoriei Slatina, cu propunerea de arestare pentru 30 de zile.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<