10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ludovic Orban, vizită pe şantierul centurii de ocolire a oraşului Balş

- Advertisement -

După ce la sfârşitul campaniei electorale dinaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale a vizitat şantierul de pe tronsonul II al Drumului Expres Craiova-Slatina-Piteşti, care tranzitează şi zona oraşului Balş, premierul demis Ludovic Orban a anunţat şi în după-amiaza zilei de vineri o vizită de lucru în oraşul de pe malul Olteţului. De data aceasta, prim-ministrul va vizita şantierul centurii de ocolire a oraşului Balş.

Vizita pe şantierul centurii de ocolire Balş, parte integrată a tronsonului II al şoselei de mare viteză Craiova-Slatina-Piteşti, este programată după ora 15:30, când Ludovic Orban va da şi scurte declaraţii de presă.

Programul prim-ministrului demis a fost unul încărcat încă de la primele ore ale dimineţii de vineri, acesta fiind prezent la Craiova pentru a vizita fabrica de locomotive Softronic, Fabrica Ford, Brigada Multinațională Craiova, unde a stat şi la un prânz de lucru cu militari din cadrul brigăzii, dar şi Compania Avioane Craiova SA.

Din delegația guvernamentală care îl însoţeşte pe Ludovic Orban mai fac parte Nicolae Ionel Ciucă, ministrul Apărării Naționale, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Lucian Nicolae Bote, ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, şi Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului și Sportului.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți