5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trupa The Mono Jacks concertează la Slatina

- Advertisement -

După ce la sfârşitul verii 2019 au cântat la prima ediţie a Street Food Festival, care a coincis cu inaugurarea Parcului Tineretului, trupa The Mono Jacks va susţine un nou concert în municipiul Slatina. De data acesta, show-ul artiştilor din trupă se va desfăşura în sala de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina, pe data de 21 februarie, cu începere de la ora 19:00.  

„După lansarea de la Arenele Romane din București (care va fi sâmbătă, 8 februarie n.r.), The Mono Jacks vor fi prezenți la Centrul Cultural «Eugen Ionescu» din Slatina vineri, 21 februarie 2020, la ora 19:00. Trupa The Mono Jacks a inclus și Slatina în rândul orașelor în care concertează și lansează noul album «Gloria»!”, spun reprezentanţii instituţiei culturale slătinene.

Doru Trăscău, liderul Trupei Mono Jacks, spune despre piesa care dă titlul albumului ce va fi lansat şi la Slatina următoarele: „Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate sa te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce as vorbi despre glorie daca nu cumva din dorința ca tu să-i aduci aminte de numele meu?”.

Biletele pentru concertul de la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” s-au pus deja în vânzare pe iabilet.ro, iar de vineri, 7 februarie, se găsesc și la casieria instituţiei culturale slătinene. Prețul unui bilet este de 50 lei, iar la intrare, în seara concertului, un bilet va costa 60 de lei, în limita stocului rămas.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți