19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un șofer din Constanța, plasat sub control judiciar după ce a fost reținut de polițiștii din Olt

- Advertisement -

Un bărbat de 33 de ani, din localitatea Eforie, județul Constanța, a fost plasat sâmbătă sub control judiciar de magistrații Judecătoriei Caracal, după ce, în noaptea de 4 spre 5 februarie, a provocat un accident mortal în comuna olteană Fălcoiu. Acesta conducea un autoturism și a lovit mortal un bărbat de 54 de ani, din Fălcoiu, apoi a fugit de la fața locului, iar după trei zile de căutări a fost prins și reținut de polițiștii din Olt.

Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că accidentul mortal s-a produs pe Drumul Comunal 85, care tranzitează localitatea Fălcoiu, în data de 4 februarie, în jurul orei 23:00.

„În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii Biroului Rutier Caracal, au stabilit faptul că victima, un bărbat de 54 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe lângă bicicletă, ar fi fost acroșată de un autoturism, care a părăsit locul accidentului, rezultând decesul acestuia”, a spus reprezentantul IPJ.

Șoferul vinovat a fost găsit de polițiști după trei zile de căutări. El se afla tot în județul Olt, locuind fără forme legale în municipiul Caracal, iar vineri seara a fost reținut. Potrivit lui Cristian Girgorescu, pentru identificarea conducătorului auto, polițiștii olteni, în cadrul activităților investigativ-operative complexe desfășurate, au beneficiat de sprijinul colegilor din cadrul Serviciului Criminalistic al Poliției Cluj.

„În urma activităților efectuate de polițiști, a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din orașul Eforie, județul Constanța, bănuit de producerea accidentului, care a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt.

Sâmbătă, șoferul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Caracal care au decis să-l plaseze sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți