20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Vârstnic decedat din cauze naturale, decapitat de câinele din gospodărie

- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din comuna Osica de Sus, care ar fi murit din cauze naturale în urmă cu 4-5 zile, a fost găsit decapitat în locuinţă după ce câinele său l-ar fi atacat ulterior decesului, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa.

Corpul vârstnicului a fost găsit vineri, de către un vecin, care a anunţat imediat autorităţile, iar cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a deschis dosar pentru omor. Din primele verificări ale anchetatorilor nu au fost găsite indicii pentru omor.

„Este vorba de un bărbat de 72 de ani, din Osica de Sus, care locuia singur, fără familie, împreună cu un câine. El prezenta nişte afecţiuni medicale, respectiv ciroză hepatică, cu toate acestea consuma mai mult decât îi era permis băuturi alcoolice. Probabil pe fondul băuturilor alcoolice, combinat cu starea de boală, a decedat şi ulterior a fost agresat de către animalul cu care locuia. Nu există suspiciuni (de omor n.r.)”, a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Atacul câinelui asupra bătrânului decedat ar fi putut interveni şi în condiţiile în care bărbatul ar fi avut înainte de moarte hemoragie digestivă din cauza afecţiunii de care suferea, iar animalul ar fi fost înfometat. 

Câinele nu va fi eutanasiat şi a fost luat în grijă de o rudă a bărbatului

Câinele bărbatului găsit decedat, decapitat, la Osica de Sus, a fost preluat de o rudă a bărbatului şi nu va fi eutanasiat deoarece medicii legişti au stabilit că leziunile au fost produse post-mortem, potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa.

„A fost efectuată necropsia şi s-a stabilit că leziunile (pe care le prezenta corpul bărbatului găsit decedat n.r.) au fost produse post-mortem. În aceste condiţii şi pentru că animalul s-a liniştit, un nepot al bărbatul a decis să îl ia în grijă şi nu va fi eutanasiat”, a spus Anuţa.

Sursa: agerpres.ro


- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți