9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident rutier pe DN 65 – E 574, la Slătioara. O fetiță de doar un an și două luni, rănită

- Advertisement -

Un accident de circulație în care au fost implicate două autoturisme s-a petrecut duminică, în jurul orei 10:00, pe Drumul Național 65 – European 574, în comuna Slătioara, la intersecție cu localitatea Salcia. Două autoturisme au fost implicate în impact, iar în urma coliziunii dintre acestea o fetiță de doar un an și două luni a fost rănită și a avut nevoie de acordarea de îngrijiri medicale.

Potrivit polițiștilor rutieri, vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 64 de ani, din municipiul Slatina, care la intersecția Drumului Județean 677 cu drumul național nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de un alt slătinean.

„Din primele cercetări, se pare că un bărbat de 64 de ani, din Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 677 la intersecția cu DN 65 – E 574, nu ar fi respectat semnificația indicatorului «Oprire» și a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula pe drumul cu prioritate, condus de un bărbat de 46 de ani, tot din Slatina”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma impactului, o minoră de numai un an și două luni, din Slatina, pasageră în autoturismul condus de șoferul de 64 de ani, a fost rănită și a necesitat îngrijiri medicale.

După accident, pentru aproximativ o jumătate de oră, în zonă traficul s-a desfășurat alternativ. Polițiștii au deschis dosar penal și fac cercetări vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți