1.2 C
Slatina
marți,22 octombrie,2024

Ultimele Articole

Copilă de 16 ani din Deveselu, dată dispărută de tată după aproape cinci luni

- Advertisement -

O fată de 16 ani, din comuna Deveselu, este dispărută de la începutul anului şcolar 2019 – 2020, iar dispariţia sa a fost anunţată la poliţie de tată după aproape cinci luni. Copila a plecat la şcoală pe 15 septembrie anul trecut şi nu a mai revenit la locuinţa bunicului ei, din comuna Fălcoiu, unde stătea în acea perioadă.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Osica de Sus au fost sesizați despre dispariţia minorei luni dimineaţă.

„Un bărbat de 48 ani, din comuna Deveselu, ne-a sesizat cu privire la faptul că nu mai știe nimic de fiica sa, Aurelia Carmen Radu de 16 ani, de la începutul anului școlar 2019. Fata a locuit în perioada respectivă cu bunicul său, în comuna Fălcoiu, iar în data de 15 septembrie 2019, aceasta a plecat către școală și nu a mai revenit la locuința bunicului”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Fata are următoarele semnalmente: aproximativ 1,50 metri, 55 – 60 de kilograme, ochi căprui, păr castaniu lung şi nu prezintă semne particulare. Tatăl acesteia a spus poliţiştilor că nu cunoaște vestimentația pe care o purta la data dispariției.

Persoanele care pot furniza orice informații despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul de urgență 112.              

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți