17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cursuri suspendate la Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga” Slatina, din cauza gripei

- Advertisement -

Gripa continuă să facă răvagii în rândul preşcolarilor şi elevilor din unităţile de învăţământ slătinene. Dacă săptămâna trecută au fost suspendate cursurile la Şcoala Gimnazială „George Poboran” şi Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 2, săptămâna aceasta, din cauza gripei, sunt suspendate parţial cursurile şi la Şcoala Gimnazială „Nicolae Iorga”.

Informaţia a fost confirmată reprezentanţii Ministerului Educaţiei şi cercetării, dar şi de Mirela Paraschiv, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt.

Inspectoratul Şcolar a fost înştiinţat că la unitatea de învăţământ respectivă au fost confirmate mai multe cazuri de gripă în rândul elevilor, motiv pentru care cursurile au fost suspendate parţial până miercuri, inclusiv. „Am fost anunţaţi de directoarea de la Şcoala «Nicolae Iorga» din Slatina că sunt două cazuri de gripă în rândul elevilor, care deja au fost confirmate de specialiştii laboratorului Institutului Cantacuzino din Bucureşti, iar în privinţa altor şapte cazuri acestea au fost confirmate cu gripă la testul rapid făcut la Spitalul Slatina. S-a luat decizia ca timp de trei zile, adică de luni, 10 februarie, şi până miercuri, 12 februarie, cursurile să fie suspendate parţial la o clasă”, a spus Mirela Paraschiv, purtătorul de cuvânt al ISJ Olt.

Aceasta a adăugat că la celelalte două unităţi de învăţământ din Slatina unde cursurile au fost suspendate parţial, respectiv Şcoala „George Poboran” şi GPP 2, acestea au fost reluate.

Cătălin FIRCOIU 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți