Dosare penale pentru doi şoferi prinşi băuţi în trafic

Doi conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce, în weekend, poliţiştii rutieri i-au oprit în trafic şi au constatat că aceştia au consumat alcool în exces înainte de a se urca la volan.

Primul dintre şoferi a fost depistat pe strada 1 Mai, din oraşul Corabia. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, din localitate, conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,93 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele corăbianului a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Pe lângă faptul că a băut înainte de a se urca la volan, un alt şofer conducea autoturismul fără a avea permis. Este vorba de un bărbat de 42 de ani, din comuna Găvăneşti, care a fost oprit de echipajul poliţiştilor rutieri pe strada Liliacului, din localitate. „Bărbatul conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,74 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiştii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<