5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Caracal: Mormane de gunoaie la ieşirile din oraş şi lângă tomberoane

- Advertisement -

Municipiul Caracal pare o localitate sufocate de gunoaie în mai multe fotografii făcute publice pe diverse grupuri de pe Facebook sau alte pagini de socializare, motiv pentru care reprezentanţii Primăriei au făcut un apel către caracaleni, pe care îi roagă să respecte regulile cu privire la colectarea deșeurilor.

În mediul online au fost postate imagini din mai multe zone ale oraşului, însă cele mai mari mormane de gunoaie au fost aruncate de cetăţeni chiar la intrările în Caracal sau lângă punctele de colectare amplasate în localitate. Unii dintre ei chiar au făcut-o cu bună ştiinţă fiind surprinşi în fotografii de persoanele care vor ca municipiul în care locuiesc să fie unul curat.

„Facem un apel cetățenilor să nu mai arunce gunoaie lângă tomberoane sau la ieșirile din localitate și să anunțe de îndată operatorul de salubrizare pentru a indica adresa exactă și numărul punctului de colectare pentru ca operatorul să poată să intervină! Doar împreună putem păstra curățenia în orașul nostru”, este mesajul transmis de municipalitate pe pagina de Facebook a Primăriei Caracal.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți