8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Primele bilete de tratament sunt disponibile pentru olteni

- Advertisement -

Prima serie de bilete de tratament din acest an a fost primită de Casa Judeţeană de Pensii Olt, de săptămâna aceasta putând fi ridicate de pensionarii şi asiguraţii sistemului public de pensii din judeţ care au solicitat sejururi în staţiunile balneare din ţară. Sunt 65 de bilete la băi, cele mai multe fiind în Bala, Olăneşti sau Amara.  

Lista cu cele 65 de bilete de tratament care sunt disponibile în unităţile hoteliere ale societăţii TBRCM SA a fost deja afişată la sediul şi pe site-ul Casei de Pensii Olt, www.cjpolt.ro, data de plecare în staţiunile balneare fiind perioada 17 – 20 februarie.

Biletele la băi sunt repartizate în următoarele staţiuni balneare: Amara – zece, Bala – 28, Buziaş – trei, Covasna – trei, Olăneşti – 18 şi Pucioasa – trei. Pe perioada sejurului în staţiune, care este de 16 zile, beneficiarii biletelor au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear pentru afecţiunile de care suferă. „Persoanele interesate pot ridica biletele de tratament de la sediul Casei Județene de Pensii Olt începând cu data de 11 februarie, în intervalul orar 08:00 – 16:30”, spun reprezentanţii instituţiei.

Pe parcursul anului 2019, 7.000 de cereri pentru obţinerea unui bilet de tratament au fost depuse la Casa Judeţeană de Pensii Olt, însă numărul biletelor primite a fost de 3.803, toate fiind valorificate. Cei mai mulţi beneficiari au fost pensionarii – 3.051, însă de bilete la băi s-au mai bucurat şi 141 de salariaţi. Alte 611 bilete au fost acordate cu titlu gratuit, beneficiari fiind persoanele cu handicap, cele care suferă de boli profesionale sau au fost victimele unor accidente de muncă, dar şi alţi beneficiari ai unor legi speciale.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți