4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Amendaţi în trafic. Un şofer, dosar penal pentru conducere fără permis

- Advertisement -

Poliţiştii rutieri au continuat în ultimele zile să acţioneze pe drumurile principale care tranzitează judeţul Olt, în vederea asigurării siguranţei participanţilor la traficul rutier. În urma prezenţei acestora în trafic, zeci de şoferi au fost amendaţi, iar alţii s-au ales cu dosare penale după   comiterea unor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, a declarat că miercuri că doar în ultimele 24 de ore polițiștii Serviciului Rutier au aplicat 72 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.310 lei. Totodată, au fost reținute două permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și au fost retrase patru certificate de înmatriculare.

Alţi şoferi s-au ales cu dosare penale, printre ei şi un bărbat de 39 de ani, din comuna Icoana, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, fără a poseda permis de conducere. Poliţiştii au întocmit pe numele său dosar pentru săvârşirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți