10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Confort sporit pentru pacienţii îngrijiţi în Centrul Medico Social Corabia

- Advertisement -

Asistaţii care primesc îngrijiri medicale de specialitate în Centrul Medico Social din oraşul Corabia au parte, de zilele acestea, de confort sporit, în instituţia sanitară fiind făcute noi investiţii. Primăria a alocat anul trecut, de la bugetul local, suma de peste 90.000 de lei, cu TVA, pentru a achiziţiona paturi, saltele şi lenjerii noi.

Dan Oltean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Corabia, a declarat că că achiziţia dotărilor s-a făcut la sfârşitul anului trecut, iar acum acestea au venit şi au fost realizate la Centrul Medico Social Corabia, unde în prezent sunt 45 de pacienţi care beneficiază aici de îngrijiri.

Dotările constau în 45 de paturi, 45 de saltele, 50 de lenjerii de pat şi 30 de huse saltea, acestea înlocuindu-le pe celelalte care erau foarte vechi şi care nu mai îndeplineau condiţiile de igienă. Investiţia a fost realizabilă cu fonduri alocate anul trecut de la bugetul local al oraşului Corabia, valoarea fiind puţin peste 90.000 de lei, cu TVA.

„Sperăm ca această investiţie să asigure un confort şi o igienă sporită asistaţilor de la Centrul Medico Social Corabia, deoarece cei mai mulţi sunt suferinzi la pat, care necesită o îngrijire specială. Vom face şi alte investiţii la acest centru şi le vom continua şi pe cele de la Spitalul Orăşenesc Corabia, pentru că trebuie să oferim cetăţenilor o îngrijire medicală de calitate şi adaptată normelor europene”, a spus reprezentantul Primăriei.

Pe lângă noile dotări, în toate camerele Centrului Medico Social din oraşuol Corabuia există şi televizoare şi frigidere, acestea provenind din diverse sponsorizări.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți