12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Deveselu: Fata dispărută, dată în urmărire internaţională de poliţişti

- Advertisement -

Aurelia Carmen Radu, adolescenta de 16 ani, din comuna Deveselu, care a fost dată dispărută de tată la începutul săptămânii, după ce în luna septembrie 2019 a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors acasă la bunicul din Fălcoiu, unde locuia atunci, s-ar afla în străinătate.

Tatăl ar fi ştiut la un moment dat că fata lui este la iubitul său din oraşul Balş, însă ulterior ar fi primit vestea că ambii ar fi plecat în străinătate. Chiar adolescenta ar fi fost cea care după ce a dispărut şi-a contactat părinţii printr-un apel video pe un site de socializare şi ar fi spus că este bine, fiind plecată din ţară, împreună cu prietenul.

Acum, Aurelia a fost dată în urmărire de poliţişti şi, totodată, a fost deschis un dosar penal pentru trecere ilegală a frontierei. „Având în vedere că există suspiciuni că fata ar fi plecată din ţară, poliţiştii au deschis în cauză un dosar penal pentru infracţiunea de trecere ilegală a frontierei. Totodată, minora dispărută a fost dată în urmărire naţională şi internaţională”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Fata de 16 ani a fost dată dispărută de tată luni, 10 februarie, şi a spus că nu mai ştie de ea nimic de la începutul acestui an şcolar. Atunci, aceasta stătea cu bunicul ei, din comuna Fălcoiu, iar pe 15 septembrie 2019 a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors la locuinţa acestuia.

Cătălin FIRCOIU  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți