6.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un tânăr băut din Caracal a doborât cu maşina un stâlp de iluminat public

- Advertisement -

Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Caracal, este cercetat penal de poliţiştii rutieri după ce marţi, băut fiind, a provocat un accident de circulaţie grav în localitate. Şoferul a intrat cu autoturismul într-un stâlp de iluminat public, iar în urma impactului l-a doborât şi a căzut peste maşină.

Potrivit poliţiştilor rutieri, accidentul s-a petrecut pe strada Spiru Haret, din Caracal, care, în urma accidentului, a fost blocată pentru scurt timp  din cauza stâlpului de electricitate ce a căzut pe drum.

„Un tânăr de 20 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Spiru Haret, pe fondul consumului de alcool, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, care a fost avariat și a căzut peste autovehicul”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma coliziunii violente, atât conducătorul auto, cât și pasagerul autoturismului, au necesitat îngrijiri medicale şi au fost transportați la Compartimentul Primire Urgenţe al Spitalului Municipal Caracal, pentru  investigaţii amănunţite.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest şi a rezultat o concentrație de  0,55 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au deschis dosar penal în cauză şi fac cercetări pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți