14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ambasadorii Uniunii Europene, vizită de lucru la Slatina

- Advertisement -

Mai mulți tineri din Craiova, ambasadori juniori ai Parlamentului European, au venit joi la Slatina pentru a face o scurtă prezentare a Uniunii Europene și a ofertelor de studiu în străinătate. Evenimentul a avut loc în foaierul principal al Bibliotecii Județene, iar invitații au fost elevi ai Colegiului Național „Ion Minulescu”.

Ambasadorii juniori ai Parlamentului European de la Colegiul Național „Carol I”, din Craiova, au organizat joi, în incinta Bibliotecii Județene „Ion Minulescu”, o scurtă prezentare a Uniunii Europene și a posibilităților de studiu în statele membre. Aceste activități de informare fac parte dintr-un program european mai amplu.

Invitații evenimentului au fost elevi ai Colegiului Național „Ion Minulescu” din Slatina. Ideea de a învăța într-o țară străină le surâde, dar deocamdată nu sunt foarte hotărâți să facă acest pas.

Este al patrulea an în care ambasadorii juniori desfășoară activități de informare în rândul elevilor din regiune. Mulțumită acestor campanii, elevii Colegiului Național „Ion Minulescu” află, în fiecare an, toate cerințele pe care un absolvent trebuie să le îndeplinească pentru a studia în străinătate.

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți