11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

„De dor de Dragobete”, un eveniment dedicat sărbătorii iubirii la Slatina

- Advertisement -

Centrul Judeţean de Cultură şi Artă Olt, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Olt, marchează Dragobetele, sărbătoarea iubirii la români, printr-un eveniment de anvergură ce va avea loc la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din municipiul Slatina.

Manifestările culturale din cadrul evenimentului „De dor de Dragobete” sunt programate luni, 24 februarie, cu începere de la ora 15:45, la Centrul Cultural Slatina.

Timp de o oră şi un sfert, foaierul instituţiei culturale va găzdui un vernisaj de expoziţii de pictură şi artă fotografică, dar şi un program artistic, care va cuprinde microrecitaluri de pian şi chitară, balet şi un periplu muzical cu şlagăre din anii ’80, oferit de elevii claselor din cadrul Secției Arte și Meșteșuguri a Centrului Judeţean de Cultură şi Artă Olt.
Apoi, în intervalul orar 17:00 – 19:30, sala de spectacole a Centrului „Eugen Ionescu” va găzdui un spectacol folcloric extraordinar prezentat de soliştii vocali, orchestra şi dansatorii Ansamblului Folcloric „Doina Oltului” din Slatina, conduşi de coregraful Ionel Garoafă şi dirijorul Cristian Dumitru.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți