Pregătiri pentru Slatina City Run. A fost stabilit traseul competiție

Primăria Slatina a dat startul înscrierilor pentru evenimentul sportiv care va avea loc în luna mai. Astfel, iubitorii de mișcare pot alege să concureze fie în cadrul crosului de 7 kilometri, fie la semimaratonul de 21 de kilometri.

„Crosul primăverii”, eveniment sportiv dedicat celor care vor să facă mișcare și să lege noi prietenii, devine de anul acesta, „Slatina City Run”. Competiția este programată în luna mai și va aduna la start atât sportivi amatori, cât și pasionați de atletism. Cei interesați să participe se pot înscrie deja pe site-ul cronometrajonline.ro/concurs/slatina-city-run.

„Dăm startul înscrierilor pentru competiția sportivă «Slatina City Run»! Deși păstrăm tradiția, noutatea evenimentului constă în faptul că spre deosebire de Crosul Primăverii, anul acesta competiția va fi împărțită în două categorii, respectiv Cros – 7 kilometri și Semimaraton – 21 kilometri. Vă reamintim că evenimentul care va avea loc duminică, 17 mai, cu startul din Parcul Tineretului, se adresează tuturor amatorilor de mișcare și nu implică niciun fel de taxă de participare”, au transmis reprezentanții Primăriei Slatina.

Traseul pe care îl vor parcurge concurenții a fost stabilit și poate fi consultat pe pagina de Facebook a Primăriei municipiului Slatina. Cei care vor alerga la semimaraton trebuie să parcurgă de trei ori respectivul traseu.
Primele două ediții ale Crosului Primăverii au fost un real succes. Sute de pasionați de mișcare, din Slatina, dar și din alte orașe ale țării, au participat la evenimentul organizat de municipalitate. 

Simona VÂRBAN

Un comentariu la „Pregătiri pentru Slatina City Run. A fost stabilit traseul competiție

  • Sa fie postat in format GPX sa il incarcam pe ceasuri sa vedem despre ce este vorba

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.