12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Adolescentă din Coteana, moartă într-un accident produs în localitate

- Advertisement -

O adolescentă de 18 ani, din comuna Coteana, a murit în urma unui accident rutier grav produs luni seara pe Drumul Județean 546, care tranzitează localitatea.

Tânăra a fost lovită în plin de un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani, din comuna Sprâncenata. Evenimentul rutier s-a petrecut pe trecerea de pietoni în momentul în care a fost acroşată de maşină.

„Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări se pare că un tânăr de 24 de ani, din comuna Sprâncenata, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, în comuna Coteana, a acroșat o tânără de 18 ani, din localitate. În urma impactului tânăra, care se afla pe trecerea de pietoni în momentul în care a fost lovită de maşină, a decedat”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Ana Maria Luminița, elevă în clasa a XII-a la Liceul Teoretic „Nicolae Titulescu” din municipiul Slatina, este tânăra care și-a pierdut viața în urma accidentului mortal. Paramedicii SMURD Slatina și cadrele medicale de pe echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Olt s-au luptat aproape o oră pentru a o salva pe aceasta, însă din cauza multiplelor leziuni suferite nu a mai putut fi readusă la viață.

Polițiștii au deschis dosar penal și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți