7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Noi bilete la tratament în cinci staţiuni balneare, pentru olteni

- Advertisement -

A doua serie de bilete de tratament este deja disponibilă pentru pensionarii şi asiguraţii sistemului public de pensii din judeţ. Sunt 38 de bilete la băi care au ca destinaţie cinci staţiuni balneare din ţară, lista cu acestea fiind afişată la sediul Casei Județene de Pensii Olt și pe site-ul instituției, www.cjpolt.ro.

Biletele de tratament sunt disponibile în unitățile hoteliere ale societăţii TBRCM SA şi au data de plecare în stațiune în perioada 4 – 7 martie 2020. Cele 38 de bilete la băi sunt repartizate pe cinci staţiuni, cele mai multe fiind în Olăneşti – 16. Mai sunt zece bilete în staţiunea Bala, nouă în Amara, două în Covasna şi unul în Buziaş. În perioada sejurului, care este de maximum 16 zile, beneficiarii biletelor au parte de cazare, masă şi proceduri de tratament balnear. 

Persoanele care se regăsesc pe lista afișată pot ridica noile bilete de la sediul Casei Județene de Pensii Olt până în data de 26 februarie, inclusiv. Biletele de tratament rămase disponibile se vor afișa în data de 28 februarie și se vor vinde în data de 2 martie 2020.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți