10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

USR Olt are un nou preşedinte

- Advertisement -

După ce Silviu Anton, fostul preşedinte al Uniunii Salvaţi România Olt, şi-a dat demisia de onoare la sfârşitul lunii ianuarie ca urmare a faptului că poliţiştii rutieri din Slatina l-au prins conducând un autoturism, deşi avea permisul suspendat, de duminică organizaţia judeţeană a partidului are o nouă echipă de conducere. Fănel Bădici este acum noul preşedinte al USR Olt.

Conferința județeană a USR Olt pentru a alege un nou președinte, membrii biroului județean, precum și membrii comisiei de arbitraj, a avut loc duminică, iar în urma votului preşedinte a fost desemnat economistul Fănel Bădici, fost prim-vicepreşedinte al USR Olt şi preşedinte al USR Izbiceni.

Alături de el, din noua echipă a USR Olt, mai fac parte şi vicepreşedinţii Venonica Angelova​, Cătă​lin Ionuţ Pî​rlogea​ şi  Romică​ Irimia. Membri ai BJ au fost aleşi Iulian Ilinca, Ovidiu Stănilă, Emil, Mogoșanu, Virgil Ghiță şi Daniel Dani, iar din comisia de arbitraj fac parte Mihai Nica, președinte, Andreea Bărbuş, Victor Toma, Ion Tudor şi Victor Costache.

„Prioritățile noii echipe de conducere a USR Olt sunt pregătirea pentru alegerile locale și parlamentare, angajarea societății civile în discuții și dezbateri cu privire la programele USR pentru primăriile din Olt, precum și solidificarea parteneriatului strategic cu Plus și atragerea de noi membri în filiale, care susțin eforturile USR de a elimina corupția din instituțiile publice și dezvoltarea durabilă a comunităților locale”, se precizează într-un ciomunicat remis de organizaţia judeţeană.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți