Aproape 4.000 de slătineni au cerut tichete sociale pentru Paște

Campania de acordare a tichetelor sociale de Paște se apropie de final. Până în prezent, aproape 4.000 de persoane au cerut acest tip de ajutor oferit de Primăria municipiului Slatina, persoanelor aflate în dificultate. Este vorba despre pensionarii cu venituri mici și persoanele cu handicap grav sau accentuat. Beneficiarii care se încadrează să primească acest sprijin, dar nu au făcut încă o cerere, mai au la dispoziție doar două săptămâni.

Pensionarii cu venituri sub 1.200 de lei și persoanele cu handicap grav sau accentuat care au domiciliul în Slatina pot solicita, în această perioadă, tichete sociale de Paște, acordate de către Primăria municipiului Slatina. Aproape 4.000 de persoane au făcut deja cerere și așteaptă să primească ajutorul oferit de sărbători. Mai sunt doar două săptămâni în care mai poate fi solicitat acest sprijin.

Este cea de-a patra campanie demarată de autoritățile locale, de Paște, pentru ajutorarea persoanelor aflate în dificultate. Fiecare beneficiar va primi câte 10 tichete în valoare totală de 100 de lei, cu ajutorul cărora își pot cumpăra alimente, produse de curățenie și igienă, medicamente sau haine.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele în cadrul mai multor unități comerciale de pe raza municipiului Slatina. Lista cu magazinele va fi găsită în plicul cu bonurile valorice.

Simona VÂRBAN

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<