11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Consilierii PNL au lipsit de la şedința pentru aprobarea bugetului Slatinei

- Advertisement -

După ce au participat marţi la ședința pe comisii și au semnat fără amendamente bugetul Slatinei, consilierii locali ai PNL au lipsit miercuri de la ședința în care s-a dat votul final. Asta deși sunt plătiți să participe ori de câte ori este nevoie la întâlnirile acestui for decizional. Primarul Emil Moț a catalogat drept lipsă de respect la adresa slătinenilor această atitudine a aleșilor liberali.

Consiliul Local Slatina a aprobat miercuri, în ședință extraordinară, bugetul pentru anul 2020. Toate proiectele, de la cel care se referă la bugetul general și până la cele ale direcțiilor din subordinea Consiliului Local, au fost aprobate. Primarul Emil Moț le-a mulțumit consilierilor prezenți pentru implicare.

Cei șase consilieri locali ai PNL au lipsit de la ședința cea mai importantă din acest an, în condițiile în care au participat la dezbaterile anterioare pe comisii de specialitate și nu au adus niciun amendament proiectului de buget. „Le mulţumesc public tuturor consilierilor care au fost prezenţi, astăzi (miercuri n.r.), şi au votat acest buget. Este un proiect foarte important. Într-adevăr, cei de la PNL, după ce au fost ieri (marţi n.r.) la comisii şi au votat pentru buget, astăzi (miercuri n.r.) au decis să nu vină la şedinţa de consiliu local. Nu vreau să zic altceva, îi las pe slătineni să aprecieze această lipsă de respect la adresa noastră, a tuturor”, a spus Emil Moţ, primarul Slatinei.

Nu este pentru prima dată când consilierii locali ai PNL dovedesc faptul că prioritățile slătinenilor nu sunt și prioritățile lor. La o ședință anterioară, ei au votat împotriva proiectului de construcție a unui mall pe terenul fostei unități militare, în condițiile în care locuitorii orașului își doresc de an de zile un astfel de centru comercial. 

Simona VÂRBAN

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți