20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Mai multe școli din Slatina vor fi modernizate și extinse

- Advertisement -

Investiții majore vor fi făcute anul acesta în educație, la Slatina. Primăria va aloca sume generoase pentru reabilitarea și modernizarea școlilor, dotarea cu mobilier și echipament didactic și construirea unor corpuri noi de clădire, terenuri și săli de sport.

Învățământul este o prioritate pentru administrația municipiului Slatina. Și anul acesta se va investi masiv în domeniul educației, astfel încât toți elevii slătineni să beneficieze de cele mai bune condiții. Pe de o parte, vor fi alocate sume consistente pentru lucrări de modernizare în mai multe școli și grădinițe din oraș, explică primarul Emil Moț.

Alte unități de învățământ vor primi finanțare pentru construcția unor corpuri noi de clădire. La școlile gimnaziale „Eugen Ionescu” și „George Poboran” administrația locală vrea să ridice din temelii clădiri noi, care să asigure suficiente săli de clasă pentru ca toți elevii să învețe de dimineață.

Întrebat dacă în bugetul de anul acesta se regăsesc și cheltuielile materiale pentru funcționarea școlilor, edilul a ținut să lămurească un aspect important pentru părinți. El a explicat că fiecare școală și grădiniță are bani în buget pentru a-și achiziționa inclusiv materiale igienico-sanitare.

Primarul a precizat că toate aceste cheltuieli sunt asigurate în fiecare an din bugetul local, pentru toate școlile și grădinițele din Slatina.

Simona VÂRBAN  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți