20.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două autoturisme implicate într-un accident, la Salcia

- Advertisement -

Două autoturisme au fost implicate, luni dimineața, într-un accident rutier produs pe Drumul Național 65 – European 574, la intersecția cu Drumul Județean 677, în localitatea Salcia. Impactul a fost violent, iar una dintre mașinile implicate a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului. Ambii șoferi au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar unul dintre ei a ajuns la spital.

Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de conducătorul auto care ieșea spre intersecție, din Salcia.

Mai multe echipaje de pompieri și paramedici SMURD de la Detașamentul Slatina, dar și cadre medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au intervenit pentru a acorda îngrijiri celor doi șoferi, iar unul dintre ei a ajuns la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, pentru efectuarea de investigații amănunțite.

„În cele două autoturisme implicate în accident se aflau doar șoferii, o femeie, în vârstă de 46 de ani, cu dureri în zona bazinului, care a fost transportată la spital, și un tânăr de 22 de ani ce a refuzat transportul la spital. La fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Slatina, cu un echipaj SMURD, o autospecială de descarcerare și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare. Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor specifice și pentru sablarea carosabilului”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți