10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Incendiu puternic la Potcoava. S-au făcut scrum două anexe gospodărești, un acoperiş și materiale de construcții

- Advertisement -

Două anexe gospodăreşti, acoperişul unei locuinţe şi mai multe materiale de construcţii s-au făcut scrum, luni după-amiaza, în urma unui incendiu puternic izbucnit în satul Trufineşti al oraşului Potcoava. Totul a luat foc de la un coş de fum neizolat corespunzător.

Echipaje de pompieri de la Stația Scornicești și Detașamentul Slatina, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit pentru stingerea incendiului care a izbucnit la două anexe gospodărești și s-a propagat la gospodăria învecinată.

Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că în momentul sosirii primelor echipaje, incendiul se manifesta violent, cu flacără și degajări mari de fum, la două anexe gospodărești, acoperișul unei locuințe și la materiale de construcții, iar pentru a stinge focul şi a îndepărta efectele negative pompierii au acționat mai bine de două ore.

„În urma incendiului au ars, la gospodăria de la care a izbucnit incendiul, două anexe gospodărești, cereale, materiale inflamabile, un motocultor și aproximativ 25 de metri liniari de gard din scândură, iar la gospodăria la care s-a propagat incendiul au fost afectați în jur 15 metri pătrați de acoperiș și aproape 70 de metri pătrați de polistiren de pe fațada locuinței”, a spus reprezentantul ISU.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un coș de fum neizolat față de materialele combustibile, potrivit pompierilor.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți