10.2 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Dolj, reţinut după ce a incendiat maşina unei tinere din Balş

- Advertisement -

Un tânăr de 19 ani, din Dolj, a fost identificat şi reţinut miercuri de poliţiştii din oraşul Balş, după ce la sfârşitul lunii ianuarie a incendiat autoturismul unei tinere de 34 de ani, din localitate.

Potrivit IPJ Olt, tânărul doljean este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de distrugere și tentativă la distrugere, cercetările în dosar fiind efectuate de polițiștii Poliției orașului Balș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș.

„În fapt, tânărul este banuit că, în cursul nopții de 30 spre 31 ianuarie, ar fi incendiat autoturismul unei femei de 34 de ani, din localitate. Autoturismul a fost distrus în proporție de 80%, focul propagându-se la autoturismul învecinat”, a spus Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

În urma audierilor și administrării probatoriului în cauză, tânărul a fost reținut miercuri, pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliţiei Olt. Joi, doljeanul va fi prezentat prezentat magistraţilor Judecătoriei Balş, cu propunere de arestare preventivă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți